Netradičné vianočné ozdoby na stromček

Šišky

V súčasnosti ľudia čoraz viac vyhľadávajú netradičné vianočné ozdoby na stromček. Obchody a nákupné centrá sa preháňajú tým, ktorý z nich je farebnejší, ponúka viac vianočných ozdôb alebo rôznych vianočných dekorácii, vianočného osvetlenia, a podobne. Čo však keby ste váš vianočný stromček vyzdobili budúci rok trochu inak aj vy?

Aj vy si každý rok lámete hlavu nad tým, ako by mal vyzerať váš vianočný stromček alebo čím ho spraviť tento rok opäť o niečo iný?

Páčili by sa vám pre zmenu, napríklad, retro vianočné ozdoby alebo iné netradičné vianočné ozdoby na vianočný stromček?

Tu je niekoľko tipov od nás:

Retro vianočné ozdoby

Keď hovoríme retro vianočné ozdoby, tak myslíme naozaj retro! Pamätáte si na vianočné gule a všakovaké ozdoby najrôznejších tvarov a farieb, ktoré sprevádzali vaše detstvo u vás doma alebo napríklad u vašich starých rodičov? Naozaj krásny spôsob, ako sa vrátiť do bezstarostných detských čias prostredníctvom retro vianočného stromčeka.  Pri takejto retro vianočnej výzdobe platí, čím farebnejšie, tým lepšie.

Drevené vianočné ozdoby

Ak sa vám retro vianočné ozdoby zdajú až príliš retro, možno budú pre vás tou správnou voľbou drevené vianočné ozdoby s nádychom nostalgie. Drevené vianočné ozdoby môžu byť rôznych tvarov a prevedení. Na výzdobu stromčeka môžeme zvoliť vyrezávané drevené vianočné ozdoby, hladké ozdoby alebo maľované drevené ozdoby. Takéto vianočné dekorácie budú skutočne výnimočné a zaručene budete mať vianočný stromček ako nikdy predtým.

Prírodné vianočné ozdoby

Takéto ozdoby majú hneď niekoľko výhod. Keďže prírodné vianočné ozdoby vydržia iba jednu sezónu, už sa vám nikdy nestane, že budete mať rovnaký vianočný stromček ako rok predtým. Najväčšou výhodou prírodných vianočných ozdob však je, že vám krásne prevoňajú miestnosť a vyzerajú veľmi pekne. Reč je najmä o prírodných vianočných ozdobách zo sušeného ovocia, škrupiniek z orechov alebo škorice. Prírodné vianočné ozdoby môžete kombinovať medzi sebou, ale rovnako s klasickými ozdobami na stromček.


Biele vianočné stromčeky a zasnežené umelé vianočné stromčeky

Biele vianočné stromčeky a zasnežené umelé vianočné stromčeky sú horúcou NOVINKOU posledných rokov. S pomocou najnovších technológií sú postupne na vetvičky alebo celé stromy aplikované vrstvy umelého snehu. Ten dokonale imituje reálny sneh.  Takýmto spôsobom sú aplikované na klasické stromčeky a aj na 3d stromčeky. Najnovší systém aplikovania zaručuje že sneh zo stromčekov neopadáva.


Háčkované vianočné ozdoby

Ovládate umenie háčkovania? Potom si určite skúste vyrobiť štýlové háčkované vianočné ozdoby. Takéto ozdoby môžu mať rôzny tvar a dozdobené môžu byť korálkami alebo stužkami. Na stromčeku vyzerajú veľmi vkusne a elegantne. Pokiaľ si na takéto ručné práce netrúfate, krásne háčkované vianočné ozdoby si viete aj jednoducho zadovážiť v obchodoch, prípadne od šikovných hand-made predajkýň.

Vianočné ozdoby z papiera

Nádhernú vianočnú výzdobu si viete vyrobiť aj vy za pomoci papiera. Vianočné ozdoby z papiera vedia skutočne ozvláštniť váš vianočný stromček. Stačí iba trocha zručnosti. Na internete nájdete mnoho návodov, ako si vyrobiť krásne papierové vianočné ozdoby pomocou lepidla, nožníc a papiera. Pokiaľ si na niečo takéto netrúfate, viete si zadovážiť aj už predpripravené papierové makety, ktoré jednoducho len poskladáte podľa návodu. Takéto vianočné ozdoby z papiera môžete dozdobiť rôznymi stužkami alebo flitrami.

Slamené vianočné ozdoby

Preferujete vo vianočnej výzdobe jednoduchosť s nádychom minulosti? Slamené vianočné ozdoby sa používajú ako dekorácie na stromček už od nepamäti a zaručenie nie sú OUT ani v dnešnej dobe. Slamené vianočné ozdoby v tvare hviezdičiek, srdiečok, či rôznych postavičiek pôsobia skutočne veľmi vkusne. Slamené vianočné ozdoby krásne ukážu, pokiaľ ich nakombinujete s ďalšími netradičnými vianočnými ozdobami z dreva, alebo sušeného ovocia.

Možností, ako spraviť Vianoce tými najkrajšími je skutočne veľa. Nezabúdajte však, že žiadna vianočná ozdoba vám neprinesie to, ako čas strávený s vašimi blízkymi.

Zdroj obrázkov: https://sk.pinterest.com/


Tiež by vás mohli zaujímať články:

Na obrázku je mnoho moderných vianočných ozdob z najväčšej Vianočnej výstavy na svete vo Frankfurte.

Moderné vianočné ozdoby na stromček – top 10 trendov

Aj keď väčšina ľudí začína riešiť vianočné ozdoby na stromček až v predvianočnom adventnom období, vianočné trendy sú určené už dlhé mesiace pred…

Vianočná výzdoba

Nezmeškajte horúce trendy vo vianočnej výzdobe!

Dá sa povedať, že Vianoce sú už čo chvíľa za rohom. Sviatky pokoja, radosti a rodiny. Ako však vyniknúť z davu a byť trendy aj počas Vianoc? Aby sme vám to čo najviac uľahčili, prinášame vám tipy na horúce trendy vo vianočnej výzdobe!

Ako ozdobiť vianočný stromček

Ako na dokonalo ozdobený vianočný stromček? TIPY na tento rok

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy opäť neviete ako ozdobiť vianočný stromček? Aký štýl výzdoby vianočného stromčeka zvoliť, akými ozdobami svoj stromček rozžiariť a do akej farby ladiť celú vianočnú výzdobu? Ako po minulé roky, aj tento vám prinášame skvelé tipy na ozdobenie vianočného stromčeka priamo od našich zákazníčok.

In a OUT ozdoby na stromček

Vianoce 2021: Čo bude v móde a čo už je dávno v pasé?

Ako vyzdobiť vianočný stromček tak, aby kráčal s dobou? Ak ste už aj vy začali premýšľať na tým, aké ozdoby tohto roku použiť na váš vianočný stromček, aby bol štýlový a pekný, prinášame vám niekoľko typov na trendy a modernú vianočnú výzdobu.

Prejsť do obchodu