TOP 10 – Moderné vianočné stromčeky pre tento rok

Svet Stromčekov / 30 augusta, 2022

Túžite nie len po peknom, ale tiež modernom vianočnom stromčeku? Súčasnými trendami sú 3D vianočné stromčeky s už pripevneným LED osvetlením, vianočné stromčeky špecifickej farby a v neposlednom rade zasnežené, biele vianočné stromčeky.

Dôraz je kladený najmä na prirodzenosť a realistickosť umelých stromčekov. Cieľom výrobcov je, aby bol umelý stromček na nerozoznanie od živého, čo dosahujú vďaka najmodernejším výrobným technológiám.

Pokiaľ sa aj vy riadite trendami, inšpirujte sa našim výberom TOP10 moderné vianočné stromčeky pre tento rok:

Prečítať viac »

TOP 10 – Luxusné vianočné stromčeky pre tento rok

Svet Stromčekov / 27 augusta, 2022

Ako každý rok, aj tento vám prinášame exkluzívny zoznam luxusných vianočných stromčekov, ktoré sú určené pre tých najnáročnejších zákazníkov. Každý chce, aby sa mu doma vynímal krásny, mohutný, realistický vianočný stromček, ktorý bude na nerozoznanie od živého. Presne takéto stromčeky nájdete v tomto článku.

Pripravili sme si pre vás zoznam TOP 10 luxusné vianočné stromčeky, medzi ktorými nájdete stále žiadanejšie 100% 3D umelé vianočné stromčeky, ale tiež trend posledných rokov, nadrozmerné XL vianočné stromčeky.

Prečítať viac »

Vianoce 2022: Čo bude v móde a čo už je dávno v pasé?

Svet Stromčekov / 6 septembra, 2021

Ako vyzdobiť vianočný stromček tak, aby kráčal s dobou? Ak ste už aj vy začali premýšľať na tým, aké ozdoby tohto roku použiť na váš vianočný stromček, aby bol štýlový a pekný, prinášame vám niekoľko typov na trendy a modernú vianočnú výzdobu.

Prečítať viac »

TOP 50 novoročné a silvestrovské priania

Svet Stromčekov / 12 decembra, 2023

Nový rok prináša so sebou množstvo nádeje, nových začiatkov a príležitostí. Je to čas, keď si ľudia stanovujú nové ciele a zámery a robia plány, ako dosiahnuť svoje sny. Novoročné priania sú neoddeliteľnou  tradíciou, ktorá sa drží po celom svete. Je to čas, keď si ľudia vzájomne prajú šťastný a úspešný nový rok a vymieňajú si pozitívne myšlienky a energiu.

Prečítať viac »

TOP 10 vianočné koledy

Svet Stromčekov / 5 decembra, 2023

Neoddeliteľnou súčasťou vianočných sviatkov sú nepochybne vianočné koledy, čo sú piesne s vianočnou tematikou. Pripomínajú nám význam vianočných sviatkov a pomáhajú nám spojiť sa s  týmito dôležitými hodnotami. Kaž

Prečítať viac »

Vianoce – odkiaľ sa vzali?

Svet Stromčekov / 30 novembra, 2023

Vianoce sú jedným z najdôležitejších a najradostnejších sviatkov v roku a oslavujú sa po celom svete. Pre mnohých ľudí sú časom stretnutia rodiny, lásky a pokoja. S Vianocami sa viažu aj rôzne zvyky a tradície. Zamysleli ste sa niekedy kde sa vzali? V článku nájdete zaujímavosti  o Vianociach, o ktorých ste možno ani netušili.

Prečítať viac »

Recepty na vianočné koláče modernej gazdinky

Svet Stromčekov / 28 novembra, 2023

Vianočné koláče k Vianociam jednoducho patria a zaručene sa nenájde ani jedna domácnosť, ktorá by na vianočnom stole nemala chutné sladké maškrty. My sme pre vás spísali tie najlepšie recepty na vianočné koláče, na ktorých si pochutí celá rodina. Najlepšie vianočné koláče, nemusia byť však iba tradičné vianočné koláče, ktoré poznáme od našich babičiek, hoci sa nimi samozrejme môžeme inšpirovať. Dnes sú veľmi obľúbené aj jednoduché nepečené vianočné koláče, zdravé vianočné koláče, bezlepkové vianočné koláče, či vegánske vianočné koláče.

Pozrite sa spolu s nami na tie najlepšie recepty na vianočné koláče.

Prečítať viac »

Najlepší vianočný punč – ako na to?

Svet Stromčekov / 21 novembra, 2023

Chutný, horúci vianočný punč k Vianociam a adventnému obdobiu nespochybniteľne patrí. Tento sladký, tradičný vianočný nápoj vás zahreje a pokiaľ si ho budete pripravovať doma, tak aj rozvonia celú vašu domácnosť.

Hoci je tradičný vianočný punč prioritne alkoholický nápoj, môžete si pripraviť aj vianočný punč bez alkoholu alebo chutný vianočný čaj. My sme pre vás zozbierali tie najlepšie recepty na vianočný punč, ktoré musíte určite vyskúšať.

Prečítať viac »

Ako deťom povedať pravdu, že darčeky nenosí Ježiško?

Svet Stromčekov / 14 novembra, 2023

Najkrajším obdobím roka sú nepochybne Vianoce. Z Vianoc sa tešia dospelí, ktorí si počas sviatkov užijú zopár dní voľna, ale omnoho viac sa tešia deti. Všetci dobre vieme prečo je tomu tak. Dôvodom pre detskú radosť sú predsa darčeky! Čo je krajšie, ako vidieť radosť v očiach dieťaťa, ktoré si pod vianočným stromčekom rozbaľuje vysnívaný darček?

Prečítať viac »

Vianočné prestieranie – 5 tipov na vianočné dekorácie na stôl

Svet Stromčekov / 10 novembra, 2023

Vianočné stolovanie sa nám spája so Štedrým dňom už odnepamäti. Zdobenie vianočného stola môže byť zábavným a kreatívnym spôsobom, ako do vášho domova vniesť sviatočnú náladu. Ak správne zvolíte vianočné dekorácie na stôl môžete vytvoriť dokonalú atmosféru, vďaka ktorej sa vaši hostia budú cítiť vítaní. Preto sa určite pýtate, ako prestrieť vianočný stôl tak, aby krásne dopĺňal vianočný nádych vo vašej obývačke. V tomto článku sa dozviete, v akých farbách je vhodné zvoliť vianočné prestieranie na stôl, ako poskladať obrúsok na vianočný stôl alebo tiež ako celkovo ozdobiť vianočný stôl.

Prečítať viac »

Umelecké dielo na stole – ako zložiť servítky na štedrovečernom stole

Svet Stromčekov / 7 novembra, 2023

Vianoce sú sviatkom, keď sa za štedrovečerným stolom stretáva celá rodina a preto si vianočné stolovanie zaslúži špeciálnu pozornosť. Každý chce pre svojich najbližších predsa to najlepšie a keďže jeho príprava je tiež o dizajne, mal by byť zladený s ostatnou vianočnou výzdobou.

Prečítať viac »

Hand made vianočné darčeky

Svet Stromčekov / 2 novembra, 2023

Vlastnoručne vyrobené vianočné darčeky sú skvelým spôsobom, ako prekvapiť svojich blízkych jedinečným a originálnym darčekom. Ak máte radi tvorivé činnosti a talent v rukách, môžete sa pustiť do výroby a ponúknuť svoje jedinečné hand made výrobky na predaj.

Prečítať viac »

Vianoce – odkiaľ sa vzali?

Svet Stromčekov / 23 októbra, 2023

Vianoce sú jedným z najdôležitejších a najradostnejších sviatkov v roku a oslavujú sa po celom svete. Pre mnohých ľudí sú časom stretnutia rodiny, lásky a pokoja. S Vianocami sa viažu aj rôzne zvyky a tradície. Zamysleli ste sa niekedy kde sa vzali? V článku nájdete zaujímavosti  o Vianociach, o ktorých ste možno ani netušili.

Prečítať viac »

5 tipov ako si ozdobiť vlastný vianočný veniec

Svet Stromčekov / 17 októbra, 2023

Vianočný veniec na dvere alebo stôl je skvelou dekoráciou, ktorá dotvorí celkovú vianočnú atmosféru a má viacero využití. Môžete ho jednoducho položiť na stôl alebo ho skrátka zavesiť nad krb, na stenu alebo tiež na vchodové dvere. Pokiaľ si nie ste istí, ako z obyčajného zeleného venca, vytvoriť skutočne originálnu dekoráciu, alebo štýlovo ozdobiť vianočný veniec biely, nechajte sa inšpirovať nami. Tu máte naše vianočné vence inšpirácie, ktoré vás určite nadchnú.

Prečítať viac »

Objavte jedinečné gigantické a nadrozmerné umelé vianočné stromčeky.

Svet Stromčekov / 11 októbra, 2023

Blíži sa čas Vianoc a vy hľadáte vianočný stromček, ktorý pritiahne pozornosť a perfektne zapadne do veľkých reprezentatívnych priestorov alebo interiérov s vysokými stropmi? Máme pre vás riešenie. Vyberte si z našej ponuky nadrozmerných a gigantických stromčekov, kde nájdete umelý vianočný stromček podľa vašich predstáv.

Prečítať viac »

TOP 10 – biele a zasnežené vianočné stromčeky pre tento rok

Svet Stromčekov / 3 októbra, 2023

Biele a zasnežené stromčeky pútajú v posledných rokoch najväčšiu pozornosť. Zasnežené Vianoce často zostávajú len nesplneným snom, tak prečo si ich nesplniť takýmto spôsobom?

Prečítať viac »

Novinky 2023 – štýlové vianočné stromčeky pre každého

Svet Stromčekov / 26 septembra, 2023

Počas Vianoc už od nepamäti naše domovy zdobia tradičné vianočné stromčeky. Chcete, aby vo vašom interiéri zažiaril moderný a štýlový stromček, ktorý vnesie okrem vianočnej atmosféry aj nádych elegancie?

Prečítať viac »

TOP 10 inšpirácii od zákazníkov ako ozdobiť vianočný stromček

Svet Stromčekov / 19 septembra, 2023

Internetová súťaž o najkrajší vianočný stromček je na facebookovej stránke nášho e-shopu svetstromcekov.sk už tradíciou. Naši spokojní zákazníci nám zasielajú fotografie ozdobených vianočných stromčekov zakúpených u nás a my ich potom následne zdieľame na našom facebookovom profile.

Prečítať viac »